GDPR - Nieuwsbrieven

24
mei
2018

Met de nieuwste GDPR regelgeving ingaande op 25 Mei 2018, moet er opnieuw toestemming gevraagd worden aan iedereen die ingeschreven was op jullie nieuwsbrief. Uw huidige verzendlijsten moeten dus een opfrissing krijgen en wij tonen hoe u dit kan doen.

Hoe kan ik dit in eGo4 juist doen? 

  1. U maakt naast uw bestaande verzendlijst(en) een nieuwe verzendlijst aan, die initieel leeg zal zijn. Dit doet u in de nieuwsbrieven module via de tab "Verzendlijsten":   2. U stelt een mail op naar uw bestaande verzendlijst(en) en u informeert de gebruikers dat ze zich terug zullen moeten inschrijven op de nieuwsbrief indien ze deze nog willen ontvangen, omwille van de nieuwe AGV regelgeving.

  3. In de mail linkt u naar de registratiepagina voor nieuwsbrieven (/nieuwsbrieven ). Voor onze eigen eGo support website is dat bv. https://ego-support.tobania.be/nieuwsbrieven 

  4. Nadat u de mail heeft verzonden naar een bestaande verzendlijst, dient u deze oude lijst te depubliceren zodat gebruikers zich hier ook niet meer op kunnen registreren: 

  5. De gebruikers kunnen zich nu opnieuw inschrijven op de nieuwe verzendlijst en u krijgt hierdoor een volledig up-to-date verzendlijst die enkel correct geregistreerde gebruikers bevat! 

Contact

Contactpersonen